Massage & massagetherapie

Sheabalans is een massagepraktijk voor vrouwen

Als holistisch massagetherapeut beschouw ik lichaam en geest als een geheel. Mijn uitgangspunt is dat een klacht op verschillende niveaus kan zijn ontstaan; lichamelijk, psychisch, sociaal en/of emotioneel. Wanneer er iets in de wisselwerking tussen deze niveaus langdurig uit balans raakt, stroomt de energie niet meer vrijelijk door het lichaam en steken allerlei klachten de kop op.

Chronische stress, een te druk sociaal leven, onopgeloste boosheid en perfectionisme zijn enkele voorbeelden waarbij op den duur lichamelijk ongemak kan ontstaan terwijl de oorzaak op een dieper niveau ligt.

Tijdens een therapeutische massagebehandeling leer je te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft, want:
het lichaam liegt nooit. Je wordt je bewust van wat zich binnenin jou afspeelt. Dat kunnen fijne zaken en minder fijne zaken zijn. Een natuurlijke reactie van de mens is om vervelende gevoelens en pijn uit de weg te gaan. Maar dat is nu juist niet helpend. Zodra lichamelijke en mentale reacties worden toegelaten, kan ruimte op alle niveaus ontstaan.

In overleg duren de behandelingen 60 of 90 minuten per keer. Bij de eerste afspraak wordt een uitgebreide anamnese afgenomen en bij vervolgafspraken is er ook altijd eerst een voorgesprek. Daaruit blijkt vanzelf welke behandeling op dat moment passend is voor jou. Naast technieken uit de klassieke -, energetische-, bindweefsel- en voetreflexmassage, gebruik ik holistic pulsing, bewustwordingsoefeningen en mindfullness.

Het is ook mogelijk om een specifieke massage te boeken. Zie hieronder de mogelijkheden:

Neem contact op | E-mail | Tel: 06-51312468