Dag van de Mantelzorg

Al een aantal jaar doe ik samen met veel andere masseurs van Holos mee aan de Dag van de Mantelzorg, die jaarlijks plaatsvindt op 10 november. In de maand november geven we samen meer dan 150 massages gratis weg aan mantelzorgers door heel Nederland.
Mantelzorgers zijn de stille helden van ons land. Ze zorgen vaak langdurig en ogenschijnlijk moeiteloos voor een naaste die afhankelijk is van hun zorg, steun en aandacht. De fysieke en emotionele belasting voor mantelzorgers kan zo groot worden dat ze er zelf aan onderdoor dreigen te gaan.
Het is dan ook belangrijk dat mantelzorgers goed voor zichzelf blijven zorgen en zelf ook tijd nemen om op adem komen. Een massage is dan letterlijk en figuurlijk een verademing.

Ken jij een mantelzorger die je wilt verrassen of ben je zelf mantelzorger? Houd mijn sociale media-kanalen dan in de gaten en geef hem/haar op zodra het weer bijna 10 november is.

Ik doe mee aan de Landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november. Mantelzorgers in heel Nederland worden die dag gewaardeerd voor hun tomeloze inzet.
Welke mantelzorger in Laren-Blaricum-Eemnes gun jij een GRATIS MASSAGE?
Vermeld de naam van de mantelzorger die jij wilt verrassen in de reacties en stuur mij een pb met je motivatie. Uit alle inzendingen kies ik op 10 november drie mantelzorgers die een gratis massage krijgen in mijn praktijk Sheabalans in Laren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.