Na twintig jaar in de media te hebben gewerkt, nam mijn carrière in 2015 een flinke wending. Ik liet de dynamische mediawereld achter mij om mij verder te gaan ontwikkelen in gezondheid door voeding en massage.

Via een opleiding tot masseur kwam ik in aanraking met de Ayurveda, een oeroude geneeswijze uit India, waarin lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Ik ben enorm enthousiast geraakt over dit unieke systeem en ben ervan overtuigd dat wij hier veel aan kunnen hebben in de hectische Westerse maatschappij. Als Ayurvedic Nutrition Therapist met de nodige ervaring in de Ayurvedische keuken deel ik mijn kennis en kunde graag met anderen door het bereiden en verkopen van Ayurvedische maaltijden en het geven van workshops. Daarnaast geef ik als holistisch massagetherapeut behandelingen in mijn eigen praktijk voor vrouwen. Mijn passie voor voeding en massage breng ik sinds begin 2016 samen in Sheabalans.

Momenteel ben ik 4e jaars student aan de Holos Academie voor Massagetherapie in Utrecht en zal ik eind 2020 afstuderen. De ontwikkeling die ik daar tot nu toe heb doorgemaakt, is van grote waarde voor mijzelf geweest en pas ik nu met veel plezier en toewijding toe in mijn eigen praktijk.

Je bent van harte welkom bij Sheabalans!

Karin Bouwknegt

Neem contact op via | E-mail | Tel: 06- 51312468