Na twintig jaar in de media te hebben gewerkt, nam mijn carrière in 2015 een flinke wending. Ik liet de dynamische mediawereld achter mij om mij verder te gaan ontwikkelen in gezondheid door voeding en massage.

Via een opleiding tot masseur kwam ik in aanraking met de Ayurveda, een oeroude geneeswijze uit India, waarin lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Ik ben enorm enthousiast geraakt over dit unieke systeem en ben ervan overtuigd dat wij hier veel aan kunnen hebben in de hectische Westerse maatschappij. Als Ayurvedic Nutrition Therapist met de nodige ervaring in de Ayurvedische keuken deel ik mijn kennis en kunde graag met anderen door het bereiden en verkopen van Ayurvedische maaltijden en het geven van workshops. Daarnaast geef ik als holistisch massagetherapeut behandelingen in mijn eigen praktijk voor vrouwen. Mijn passie voor voeding en massage breng ik sinds begin 2016 samen in Sheabalans.

Je bent van harte welkom!

Karin Bouwknegt

 

 

Ik doe mee aan de Landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november. Mantelzorgers in heel Nederland worden die dag gewaardeerd voor hun tomeloze inzet.
Welke mantelzorger in Laren-Blaricum-Eemnes gun jij een GRATIS MASSAGE?
Stuur een email naar karin@sheabalans.nl met de naam van de mantelzorger en je motivatie. Uit alle inzendingen kies ik op 10 november drie mantelzorgers die een gratis massage krijgen in mijn praktijk Sheabalans in Laren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Neem contact op via | E-mail | Tel: 06- 51312468