Ayurvedische kookworkshops
Wil je meer weten over Ayurveda en zelf leren hoe je Ayurvedische maaltijden bereidt? Sheabalans organiseert regelmatig kookworkshops in de eigen keuken in Laren en voor de Volksuniversiteit in Hilversum.
Data:
Maandag 23 november 2020
Laren NH, 10.00 - 14.00 uur
Schrijf je in
Donderdag 3 december 2020
Laren NH, 10.00 - 14.00 uur
Schrijf je in
In verband met het Corona-virus zijn de kookworkshops in Laren voor maximaal vier personen per keer, zodat iedereen voldoende afstand kan houden. De kookworkshops van de Volksuniversiteit Hilversum zijn tot nader order uitgesteld.
Heb je iets te vieren met familie, vrienden of collega's? Ook daarvoor is deze kookworkshop zeer geschikt. Informeer gerust naar de mogelijkheden.
-
Kookworkshop 'De basisbeginselen van de Ayurvedische keuken'
De Ayurvedische keuken is kruidig, divers en verrassend smakelijk. De basis wordt gevormd door groenten, Indiase bonen, granen en veel verschillende kruiden. Ook gerechten met fruit, zuivel en noten komen veel voor.
In deze workshop krijg je informatie over Ayurveda en de plaats van voeding daarin. Welke smaken kent de keuken, welke kruiden worden gebruikt, wat is de werking ervan en waarom is deze kruidige keuken nu zo gezond? Na de introductie ga je zelf aan de slag met een aantal basisgerechten en leer je de verschillende technieken die worden gebruikt. De middag/avond wordt natuurlijk afgesloten met het nuttigen van de kleurrijke maaltijd die jullie samen hebben gemaakt. Na de workshop heb je voldoende basiskennis om zelf thuis aan de slag te gaan met Ayurvedische gerechten.
Aantal personen, locatie en kosten in overleg.